Wilt u het net even anders?

Hoe communiceert u met uw doelgroep? Komt het aan? Wordt u er zelf eigenlijk enthousiast van? Maak eens een vrijblijvende afspraak om met ons te sparren! Wij geloven in creatieve content die bedrijven helpt om structureel hun doelgroep te bereiken!

FILM

FOTOGRAFIE

TEKST

Opvallen met uw website?
Wij creëren creatieve content!

Voor onderstaande bedrijven bijvoorbeeld...

#film #fotografie #webcontent

Benieuwd naar meer voorbeelden fotografie?

klik op het fototoestelletje... ;-)

Toepassingen van video op uw website!

Promotievideo

Promoot je bedrijf, product of dienst in een pakkende video en reken maar dat je doelgroep nieuwsgierig wordt! Deel maar op de website, sociale media en in je netwerk.

Wervingsvideo

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Kies voor een wervingsvideo met een collega die bevlogen is van zijn werk. Laat de sollicitaties nu maar binnenstromen..

Instructievideo

Ingewikkelde processen of handelingen worden opeens heel simpel in een handige instructievideo. En begrijp je het nog niet? Dan kijk je toch gewoon nog een keer.

Social video

Als je als bedrijf actief wilt zijn op social media, dan mag prikkelende videocontent niet ontbreken. Video is hot! Wij helpen je graag op weg en verder...

Headervideo

Pas video toe als binnenkomer op de website van je bedrijf! Met een of meerdere scènes creëer je direct de juiste beleving en uitstraling op de homepage!

Headervideo

Pas video toe als binnenkomer op de website van je bedrijf! Met een of meerdere scènes creëer je direct de juiste beleving en uitstraling op de homepage!

Ons (kleine) creatieve team!

Arend

camera / video-editing

Corné

camera / fotografie / video-editing

mob. 06 416 429 18

Is dit wat voor uw bedrijf?

Ook uw medewerkers op een verrassende manier op de website tonen? Wij regelen standaard portretfoto's of net even iets anders zoals animated gifs.

Een video wordt 12x liever gedeeld
dan afbeeldingen of tekst.

bron: Adobe

Ervaringen

Dit zegt onze klant!

Bianca Rozendaal

Communicatieadviseur Topaz
“Topaz werkt al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Howcom. Corné kent onze organisatie ondertussen op zijn duimpje. Hij snapt hoe de zorg werkt, denkt met ons mee en draagt zelf leuke ideeën aan. Hij is ook erg flexibel en probeert altijd ruimte voor je te maken in zijn agenda. Kortom: echt een vakman op wie je kunt bouwen!”"
“Howcom is voor mij de perfecte partner in fotografie. Naast de goede kwaliteit foto’s wat natuurlijk een must is, kan ik met Corné heel goed communiceren naar het juiste eindresultaat, dit komt vooral vanwege de gemakkelijke omgang, inlevingsvermogen en flexibiliteit.

ERIK HOUTENBOS

Horeca-ondernemer "In den Blauwen Bock"
“Bij iedere samenwerking valt de betrokkenheid van Corné op waardoor hij goed kan adviseren en mee kan denken over wat er gefilmd en gefotografeerd wordt. Dit alles leidt telkens tot producten die bijdragen aan het delen van onze kennis."

Arno Doornebosch

UNC-ZH

Pieter Bekooij

eigenaar De Beslagkom
“Professionele, accurate manier van werken! Wat mij enorm aanspreekt, is het meedenken tijdens het gehele proces en de flexibiliteit."

Zullen we eens afspreken?

geheel vrijblijvend bij u of bij ons op kantoor!

TOP